In het kort

Klik hier om mijn volledige verhaal te lezen.

Met mijn eerste deel van mijn Muskathlon wil ik de levens van een aantal kinderen in Ecuador, die nu nog in armoede leven, compleet veranderen. Door jouw financiële bijdrage en de Compassion projecten in Ecuador kunnen de kansen voor deze kinderen enorm groeien. Uit een onafhankelijk onderzoek van ene prof.dr. Bruce Wydick blijkt dat dit concept werkt. Deze kinderen krijgen hierdoor meer onderwijs en ook hun kansen op een baan groeit. Daarnaast komen ze vaker in leiderschapsposities, waar door middel van briefcontact een volgende generatie positief kan worden geïnspireerd. Mijn doel was om daarheen te reizen en deze kinderen hoop te geven. Doordat er te weinig deelnemers waren voor de Muskathlon naar Ecuador gaat de reis daarheen niet door. We hebben wel het prachtige bedrag van €2271,- mogen ophalen voor deze kinderen in Ecuador!

Om deze reden heb ik ervoor gekozen om mijn Muskathlon door te zetten naar een ander land en ook voor een ander doel. Nu wil ik mij gaan inzetten voor Jordanië met als doel om de vervolgde christenen te ondersteunen. Jordanië kent veel vluchtelingen en ook de christenen zijn daar sterk in de minderheid. Ik wil mij inzetten om deze soms lijdende, maar vaak moedige christenen te ondersteunen in Jezus naam.

Voor mij persoonlijk heeft deze Muskathlon ook nog een andere lading gekregen. Een halve marathon met diabetes lopen is namelijk een grote uitdaging. Heel lang is diabetes voor mij vooral een enorme last geweest, maar nu mag ik een unieke prestatie leveren. Er zijn namelijk maar weinig mensen die met diabetes een halve marathon kunnen lopen. Simpelweg, omdat ze geen diabetes hebben. Dit litteken verandert in een speciale kroon. En als ik Genesis 50:20 uit de Bijbel in mijn eigen woorden vertaal, dan zeg ik: Datgene wat was bedoeld om mij kwaad te doen, heeft God voor mij ten goede gekeerd.

Kan jij wat doen? Zekers, dat kan door een kind te gaan sponsoren* en/of een bedrag te doneren. Ook zal ik binnenkort een ontzettend gaaf kaartspel uitbrengen, welke ik graag naar je opstuur wanneer jij een donatie maakt met een nader te specificeren richtbedrag.

Voorbereiden …
… en gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

* = Hoewel mijn inzameling voor Compassion in Ecuador is gestopt, beveel ik nog van harte aan om een kind te sponsoren. Mocht je dit heel graag in combinatie willen doen met mijn Muskathlon, dan kunnen we altijd kijken of dat nog kan.