Zegeningen tellen en volhouden

Geslaagde sponsoractie
De sponsoractie loopt als een trein, zoals je dat zo mooi in het Nederlands kunt verwoorden. Inmiddels zijn er 76 van de 150 kaartspellen besteld waarvan 67 al zijn betaald en ontvangen. Per spel is de winst momenteel €14,55. Op dit moment is er dus al €14,55 X 67 = €974,85 met de kaartspellen opgehaald! Al meerdere keren krijg ik leuke reacties waarin mensen aangeven het kaartspel echt professioneel te vinden en aangeven dat ze het leuk vinden (al meerdere keren met een leuke foto). Op dit moment heb ik nog 74 kaartspellen. Vertel jij je omgeving over deze toffe sponsoractie? Deel en like bijvoorbeeld de Geloofshelden Facebook pagina https://www.facebook.com/geloofshelden/. En wat ook heel leuk is om te weten, je kunt mensen binnenkort ook doorverwijzen naar de christelijke boekhandel David in Enschede; daar mag ik namelijk een inkijkexemplaar neerleggen!

Tussenstand
De vorige keer vertelde ik al over de wonderlijke teller. Inmiddels is de stand van de teller €7883,-! Hiervan is €2271,- voor kinderen in armoede en €5612,- voor vervolgde christenen. Zoals het voor mij is gelopen, zie ik echt onze Here Jezus achter alle gulle giften staan. Ik blijf het mooi vinden dat dit allemaal mocht gebeuren juist nadat ik Johannes 21 had gelezen.

Virusjes en hardlopen
De afgelopen maand had ik maar liefst twee verkoudheidsvirusjes achter elkaar te pakken. Tijdelijk kon ik dus even niet meer drie keer per week trainen. Bij hardlopen geldt dat bij klachten onder de keel je even niet moet hardlopen en bij klachten boven de keel je prima kan hardlopen. Ik pakte het dus alweer snel op toen mijn eerste virusje was weggewerkt. Maar al snel bleek een nieuw en misschien zelfs oud virusje nog wat extra rust op te eisen. Dus nu moest ik echt even rusten. Inmiddels ben ik er eindelijk weer bovenop, maar zijn we wel ongeveer een maand verder. Ik moet wel weer even inkomen, want mijn zaterdagochtend rondje van 10 km op mijn nieuwe hardloopschoenen gaf me de afgelopen dagen weer wat spierpijn. Aanstaande zaterdag is de Muskathlon Sportdag, dus dat zal ook zeker weer een flinke boost geven.

Bid en ren
Wist je dat ik eens de tip kreeg om biddend te gaan hardlopen? Eigenlijk vond ik dat wel een mooi idee, maar het lukte mij eigenlijk niet zo goed. Ik vond het moeilijk om mij op het gebed te focussen én hard te lopen. Maar dit werd anders toen ik een overdenking beluisterde waarbij iemand zei dat hij dit ook nooit voor elkaar kreeg, maar toen besloot van te voren te bidden, de woorden: “HEER, wilt U iets van Uw liefde laten zien als ik ga rennen?” Dat sprak mij wel aan. En heel vaak bid ik toch ook nog voor de christenen die vervolgd worden.