Voorbereidingen Open Doors-dag en Recordafstand

Nadat ik de keuze officieel heb gemaakt, is de tijd ook gekomen om weer eens een blog te schrijven. En er is nogal wat gaande…

Staan op de Open Doors-dag
Een paar weken geleden kreeg ik groen licht dat ik op 4 november op de Open Doors-dag een sponsoractie mag doen. Wat een enorme zegen om daar straks te mogen staan. Een dag waar soms 10.000 bezoekers komen om bezig te zijn met hun broers en zussen die vervolgd worden. Ik voel me dankbaar dat dit onderwerp leeft onder christenen. Dat wij zo samen onze geloofshelden steunen.

Een ontwikkelproces van 10 jaar
Het kaartspel met de bijpassende naam Geloofshelden hoop ik speciaal hiervoor uit te brengen. Ik zal dit kaartspel op de Open Doors-dag gaan verkopen. Ik ben zelf enorm enthousiast over het spel. Het is een proces van jaren geweest voordat het doorontwikkeld was. Ik begon al met de eerste concepten rond het jaar 2008. Dat zou kunnen betekenen dat 10 jaar na de eerste concepten het spel zal worden uitgebracht. Het spel heeft in die jaren af en toe wat aandacht gekregen. Maar niet zoveel als in de afgelopen jaren. Vooral nu ik de tijd en motivatie ervoor heb om het af te maken voor Open Doors Jordanië.

In de afgelopen maanden heb ik zeker niet stilgezeten en mag ik dankbaar veel progressie boeken. Naast dat ik 4 nieuwe testexemplaren (waarschijnlijk morgen) binnenkrijg vanuit de VS hierheen gestuurd, heb ik voor de Open Doors-dag een “reclame”poster en een “Hoe werkt het spel?” pagina gemaakt. Ik wil met mijn poster (ook te vinden onderaan de bestelpagina op https://bjorn2jordan.nl/ik-wil-het-spel) kort en bondig vertellen dat ik een early adopters editie van mijn kaartspel verkoop voor €25,-. Waarvan 100% van alle winst naar Open Doors Jordanië. Tip: Wil jij er ook één bestellen? Bestel dan vóór de Open Doors-dag (4 november) zodat je bij de levering van de eerste 100 kaartspellen zit. Mijn doel is om vóór kerst te leveren (als alles goed gaat). Hieronder zie je mijn “Hoe werkt het spel?” pagina.

Een korte speluitleg op de Open Doors-dag

Spel ontwikkeling
Ik zou €25,- voor een spel nog wel wat duur vinden. Maar zoals ik nu tegen de meeste mensen zeg, het ergste wat je kan overkomen is dat je een goed doel steunt en je het spel toch niet zo leuk vind. Ik denk alleen dat het spel best wat plezier gaat opleveren. Zo heb ik het spel namelijk al getest met een groep Navigators en ze hebben ervan genoten. De meeste mensen, die het hebben gespeeld, hebben ook al hun spel besteld. Nu ben ik ook druk met de ontwikkeling van een mooie cover voor op het spel en een goede uitwerking van de spelregels. Ik geniet van de ontwikkeling en voel me dankbaar voor wat ik mag betekenen hierin.

Een groep Navigators studenten proberen het spel uit.

En hoe gaat het hardlopen?
In de gehele tussentijd, blijf ik ook trainen voor de halve marathon. Ongeveer drie keer per week train ik door flinke afstanden af te leggen. Zo mocht ik een keer meedoen met de Singelloop Enschede en met de Enschede Marathon. En inmiddels alweer een maand geleden heb ik mijn eerste 15,8 km hardgelopen met stormachtig weer. Een prachtige ervaring waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

Dank met mij mee en blijf ook alsjeblieft dit belangrijke werk voor de kerk in Jordanië steunen.