Geslaagde Open Doors-dag

Wat de meesten niet weten…
Één maand geleden kreeg ik groen licht dat ik op de Open Doors-dag mocht staan. Meteen besloot ik enorm hard door te werken (tot wel 2 uur ’s nachts) om vier testexemplaren te laten drukken en vanuit de VS naar Nederland te laten verzenden. Daarnaast besloot ik mooie posters te ontwerpen, bestelformulieren, QR codes en een speluitleg te drukken. De drukker gaf me ongeveer 50% korting, omdat ik het voor een goed doel deed. Na heel hard te hebben gewerkt en veel te hebben gebeden voor de levering van vier testexemplaren van het kaartspel kwamen de testexemplaren helaas niet aan. Even denk je dat het gebedsverhoring is dat de kaartspellen meteen verstuurd wordt na een gebed, even denk je dat het gebedsverhoring is dat de kaartspellen niet te lang blijven hangen bij controleposten, en even lijkt het gebedsverhoring als de kaartspellen lijken te zijn gearriveerd op jouw locatie. Helaas is het pakketje tot op dit moment nog zoek, en is het nog niet aangekomen. Dat raakte mij wel, omdat ik hiervoor veel liefde en tijd erin heb gestopt. Tot de avond vóór de Open Doors-dag bel ik bij de buren aan en fiets ik ’s avonds langs de UPS Access Points om als laatste poging nog te kijken of het niet toevallig daar zou kunnen liggen. Het is rond 10 uur, het wordt mistig en kouder. Ik voel mijn keel een beetje. De dag erna moet ik om 6:30 in de trein zitten naar de jaarbeurs. Zelfs in de ochtend kijk ik nog even rond en bel ik zelfs nog aan bij een buurman. Dan vertrek ik toch echt naar de jaarbeurs met een wat oudere testversie en mooie posters. Henk, een goede vriend van mij, reist met mij mee. Hij gaat mij helpen. Ik zet me erover heen en ga moedig door.

“Ik gebied je dus: wees vastberaden en standvastig, laat je door niets weerhouden of ontmoedigen, want waar je ook gaat, de HEER, je God, staat je bij.” ~ Jozua 1:9

Klaar voor de start
Eenmaal op de Open Doors-dag begint het dan toch echt. Het is een mooie tijd met elkaar. Ik ontmoet mijn reisgenoten naar Jordanië. Stuk voor stuk allemaal hele bijzondere en toffe mensen. Er staan vier hele creatieve stands naast elkaar. De één verkoopt huisitems, de ander mooi versierde bekers en kaarten, weer een ander heerlijk zelfgemaakt eten en natuurlijk mijn zelfgemaakt kaartspel. Na een poosje krijgen Henk en ik het voor elkaar een uitnodigend kraampje te maken (en maakt Henk een paar leuke foto’s, zie onderstaande afbeeldingen).

         

 

Nadat alles gereed is, kunnen we ook nog even luisteren naar de inspirerende sprekers. En dan breekt de (drukke) pauze aan. De mensen komen langs en kijken geïnteresseerd naar het spel. En gedurende de dag komen er steeds weer een paar extra namen op de bestellijst. Kortom, dit is zeker een geslaagde sponsoractie. Op naar de productiefase. Iedereen die tot nu toe online en op de Open Doors-dag het kaartspel heeft besteld, alvast ontzettend bedankt voor je steun! Laten we het spel samen verspreiden en daarmee samen onze geloofshelden steunen.

N.B.: De Early Adopters Editie kan nog steeds worden besteld via https://bjorn2jordan.nl/ik-wil-het-spel!