Geloofshelden uitpakken en de wonderlijke teller

Geloofshelden uitpakken

Heb jij nog geen spel? Bestel er dan gelijk de early adopters editie voor €25,- via https://bjorn2jordan.nl/ik-wil-het-spel. Na bestelling verstuur ik je een betaalverzoek. Nadat je daaraan hebt voldaan krijg jij ook het kaartspel Geloofshelden. Bovendien gaat 100% van de winst naar deze Muskathlon voor Open Doors.

Moet ik al wat doen?

Niet direct; pas als je een betaalverzoek krijgt over een paar dagen. Zoals je ziet, de kaartspellen zijn binnen! Ongeveer 150 spellen liggen bij mij te wachten op hun (toekomstige) eigenaren. Als het goed is krijg je dus binnenkort een betaalverzoek via de mail. Wanneer jij hebt voldaan aan dit betaalverzoek is het spel van jou. Je kunt hem dan komen ophalen bij mij thuis of als je hebt aangegeven het te willen ontvangen via PostNL kun je dan een pakketje verwachten; controleer in de e-mail nauwkeurig of alles van je bestelling klopt (adres + aantal spellen + . Krijg je nu geen e-mail in de komende dagen, maar heb je wel een spel besteld? Stuur je mij dan even een e-mail of bericht via Facebook? Van sommige mensen kreeg ik ook de vraag of het mogelijk was om misschien meer dan €25,- te doneren. Dat is uiteraard mogelijk via: https://www.muskathlon.com/nl-nl/deelnemers/1712/bjrn-postema.html.

Wonderlijke teller

Afgelopen zaterdag (16-12-2017) stond de teller nog op €2.748,-; vandaag staat hij op €6.507,-. Wat is hier aan de hand, denk je dan misschien? Het zit zo: Dankzij een paar onverwachtse donaties is het bedrag nu meer dan verdubbeld! Dat betekent dat ik al over de helft ben wat betreft het streefbedrag. Ik vind het prachtig om te zien hoe iedereen op zijn/haar manier een bijdrage levert (tijd en middelen).

Voor mij begon dit wonder na het lezen over de wonderlijke visvangst zoals beschreven in Johannes 21. Jezus staat dan plotseling aan de oever, nadat de leerlingen een hele nacht hebben gevist en niks hebben gevangen. Zonder dat ze weten dat het om Jezus gaat, gehoorzamen ze die man aan de oever door het net nog eens aan de rechterkant uit te gooien. Ze doen wat hij zegt, en dan beginnen ze opeens te begrijpen dat Hij het is. Onverwachts staat Jezus daar. Op een bepaalde manier zie ik Jezus ook achter deze gebeurtenissen staan; het is tijd om Hem te volgen.