Een kaartspel teaser en een leuke sponsoractie

Kaartspel ligt bij de drukker

Het sneeuwt buiten! Heerlijk weer om warm thuis te zitten en spelletjes te doen. Nou dan heb ik goed nieuws: Het kaartspel Geloofshelden ligt namelijk bij de drukker! Na dagen en soms zelfs nachten werk heb ik het eindelijk naar de drukker weten te sturen. Nu moet ik nog 10-12 werkdagen geduldig wachten en hopen dat ik het kaartspel aan iedereen kan leveren rond de kerstvakantie. In het bovenstaande filmpje geef ik alvast een korte informele teaser van het kaartspel met een testversie van de kaarten.

Hoe staat het met je teller?

Natuurlijk ben ik alweer een tijdje bezig met het inzamelen van fondsen. En met dankbaarheid kan ik zeggen dat er €427,- op de teller aan giften voor Open Doors staat. Alle donateurs hartelijk bedankt voor jullie bijdragen. De opbrengst van het kaartspel blijft voor nu nog even een verrassing.

Misty&Cold Challenge Sponsoractie

Op 2 december 2017 was het enorm mistig en bereikte we -2 graden Celsius buiten de deur. Tijd voor een uitdaging zo dacht ik bij mijzelf. Maar niet alleen voor mijzelf, maar voor twee andere sponsors bleek achteraf. Op Facebook schreef ik het volgende:

Mistig en -2 graden. Wie durft mij vandaag 1 euro per km te sponsoren? https://bjorn2jordan.nl -> ‘ik wil doneren’. Als je het aandurft, klik dan op deze link voor de uitslag: https://www.strava.com/activities/1298892894.

Lijkt het je ook leuk om mij een keer 1 euro per km te sponsoren. Daag me dan nog gerust eens uit.